Autoescoles Connect

Autoescola CONNECT

L’hivern és l’època en què els amants de l’esquí poden gaudir de la seva afició favorita. Si n’ets un i viatges amb cotxe fins a les pistes, hem de recordar-te que els esquís són objectes allargats i estrets que si no van ben agafats es poden convertir en un perill per a vianants o ocupants d’altres vehicles.

| Escrit per Autoescola Connect

Llegeix més:Portaesquís, magnètics o fixos?

El vent és un fenomen meteorològic que moltes vegades no percebem, però això no vol dir que no sigui perillós, més aviat al contrari. Hem d’estar sempre atents als senyals i als avisos dels panells informatius, principalment a les zones on habitualment bufa amb força.

| Escrit per Autoescola Connect

Llegeix més:Com hem de conduir amb vent fort?

En algunes ocasions durant tot l’any, però sobretot a l’hivern, se t’entela el parabrisa del cotxe. Això representa pèrdua de visibilitat amb el perill conseqüent, tant per al conductor del vehicle que pateix el problema, com per a la resta d’usuaris.

| Escrit per Autoescola Connect

Llegeix més:Com desentelar el vidre del cotxe a l’hivern: desmuntant el mite de l’aire fred

Si durant els mesos de fred has de viatjar habitualment amb cotxe, o si et desplaces a una zona on les temperatures fan preveure condicions dures a la carretera, és convenient que et preparis per a la possibilitat de quedar-te atrapat durant un cert temps.

 

Et presentem 15 objectes que pots incorporar al teu maleter per a ajudar-te a fer més breu i còmoda l’espera. Pren-ne nota!

| Escrit per Autoescola Connect

Llegeix més:Atrapat a la neu? 15 objectes per sobreviure una nit al teu vehicle

Abans de sortir de viatge convé tenir en compte una sèrie de consells generals per estalviar-se més d’un problema en el desplaçament, especialment si ha de ser llarg. Aspectes com el descans del conductor abans i durant el viatge, el manteniment del vehicle o una circulació relaxada són fonamentals per assegurar un desplaçament segur.

| Escrit per Autoescola Connect

Llegeix més:Què cal tenir en compte abans d’emprendre un viatge llarg?